Регистрация Вход Записи радиоинформаторов Статьи NEW!
Вопросы о Харьковском троллейбусе Фоторепортажи Избранные фотографии
Новые возможности

Харьковский троллейбус

Последние новости городского транспорта Первой Столицы

добавить на Яндекс

Харьковский троллейбус - избранное

Наиболее ценные фотографии нашего сайта. Следите за обновлениями прямо на главной странице Яндекса!

добавить на Яндекс

Пассажирский ПС

Служебный ПС

Исторический ПС

Обновления

25.01.2016 - 3 фотографии


Троллейбусы-буфеты: МТБ-82Д: 01




ЗиУ-682В: 712


Вход
Внимание! Зарегистрированные на любых сайтах Ucoz пользователи в регистрации не нуждаются

Наши партнёры


За окном
Яндекс.Погода

Статистика

[ Сегодня нас посетили ]
Сейчас на сайте 2
из них посетителей 2
пользователей 0

Найти машину


Приветствую Вас, Пассажир · RSS 26 Апреля 2024, 05:47

Главная » 2010 » Май » 27 » Нові автобуси та тролейбуси незабаром з'являться в Харкові.
Нові автобуси та тролейбуси незабаром з'являться в Харкові.
23:02
"Харьковские вести"

Сьогодні на сесії міської ради депутати дали згоду комунальному підприємству "Харківпас" придбати шістсот нових автобусів та тролейбусів на основі лізингу. Окрім цього, в місті створять ще одне комунальне підприємство, яке відповідатиме за ремонт трамвайних колій та технічний стан контактної мережі тролейбусів.
Нові автобуси та тролейбуси міська влада планує придбати у рамках підготовки Харкова до Євро-2012. Сьогодні депутати схвалили рішення дозволити комунальному підприємству "Харківпас" придбати їх у кредит на десять років без авансового платежу. Загалом на це знадобиться без малого два мільярди гривень. І вже на початок дві тисячі дванадцятого року рухомий склад пасажирського транспорту в місті повністю оновлять, запевняє директор Департаменту транспорту та зв'язку Євген Водовозов. Також чиновник наголошує: процентна ставка, у шість з половиною відсотків на рік дуже вигідна для Харкова. 

Євген Водовозов, директор Департаменту транспорту та зв'язку: Эта техника должна сама себя окупать. Поэтому данные процентные ставки и данный кредит - уникальны и даны государством, правительством, которое сегодня работает только четырем городам Евро. Другой возможности обновить транспорт и выполнить те условия, которые ставит УЕФА перед городами, принимающими чемпионат, возможности нет.

Протягом вісімнадцяти років "Міськелектротранс" не купував нових вагонів, тролейбусів та трамаваїв, наголошують чиновники. Зараз же мова йде про триста нових автобусів та триста тролейбусів виробництва Львівського автомобільного заводу. Майже всі вони будуть зеленого кольору. 

Геннадій Кернес, в.о. голови Харківської міської ради: Потому что для городов, которые проводят Евро - у каждого свой цвет. Для города Харькова утвержден зеленый цвет - это цвет нашего флага городского, герба. Поэтому его утвердил, в том числе и УЕФА.

Перші зелені автобуси з логотипами Евро-2012 чиновники вже скоро сподіваються побачити в місті. Окрім нового пасажирського транспорту в Харкові з'явиться й нове комунальне підприємство. Називатиметься воно "Міськелектротранссервіс" і стане одним зі структурних підрозділів "Міськелектротрансу". До нього увійдуть енергослужба та служба путів. Відповідатиме підприємство за ремонт і технічний стан трамвайних колій та контактної мережі тролейбусів. Зараз, за словами директора Департаменту транспорту та зв'язку, в Харкові половина трамвайних рейок потребують капітального ремонту.Крім того, треба замінити сто шістдесят кілометрів контактних мереж.

Євген Водовозов, директор Департаменту транспорту та зв'язку:
 И это так же связано с безопасностью. Все мы знаем как зимой этот провод, как струна, лопается, падает на машину, не дай Бог на людей и так далее. Данное предприятие создается для того, чтобы более четко соптимизировать возможность капитальных ремонтов, вопросов реконструкции, новых капитальных вложений в инфраструктуры. Это такая же неотемлемая часть инфраструктуры города, как вода, канализация или тепло.

В подальшому, запевняє Євген Водовозов, цьому підприємству будуть підпорядковані підстанції, трамвайні путі та контактні служби. І це тільки початок реструктуризації, якої потребує комунальне підприємство "Міськелектротранс".
          1.  
Категория: Новости ГорЭлектроТранса | Просмотров: 690 | Добавил: trollfanat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вы используете браузер " "
Авторская группа сайта © 2009-2015. Мы работаем для Вас!
Clock for website скрипт часов для сайта

English Version